Uno Quiz VideoFacts 2

This Quiz have 2 Versions: Version1 Version3

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 1. Let’s get started! Which card would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. What is your next best move?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. What’s the best card to play here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 4. Which card would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 5. What about now? Which card would you play?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. What colors are used in classic UNO?

Choices:

Yellow, blue, green and brown
Red, orange, purple and blue
Red, purple, blue and green
Red, yellow, blue and green

Right Answer:
Red, yellow, blue and green

Q 7. How many cards do players start with?

Choices:

5
6
7
8

Right Answer:
7

Q 8. Your move! Which card would you play?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 9. What’s your next move?

Choices:

A or D
Draw a card
Only B
C or B

Right Answer:
Draw a card

Q 10. Take a look at your hand. What’s your next best move?

Choices:

A
B
C
D
E
Draw a card

Right Answer:
Draw a card

2 thoughts on “Uno Quiz VideoFacts 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads