Uno Quiz VideoFacts 3

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 11. This is your hand in a game against just one other opponent. What’s your next best move?

Choices:

A
B
C
D
E
Draw a card

Right Answer:
A

Try Version2: Uno Quiz VideoFacts 2

Q 12. Click the Play button to watch the video and answer our fun UNO question!

Choices:

12
13
11
10
14
9

Right Answer:
12

Try Version2: Uno Quiz VideoFacts 2

Q 13. This is your hand in a game against just one other opponent. What’s your best move here?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
A

Q 14. What’s the total number of cards in the original UNO deck?

Choices:

108
76
52
112

Right Answer:
108

Q 15. Which of the card games below most closely resembles UNO?

Choices:

Solitaire
Crazy Eights
Hearts
Poker

Right Answer:
Crazy Eights

Q 16. What year was UNO invented?

Choices:

1988
1967
1971
1976

Right Answer:
1971

Q 17. Which card could you play here?

Choices:

Draw a card
A or B
Only C
A or D
Only A
Only D

Right Answer:
A or D

Q 18. What card should you play here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 19. Which card would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 20. Take a look at your hand. You’re playing against an opponent who has just one card left. What would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

2 thoughts on “Uno Quiz VideoFacts 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads
Ads