Uno Quiz VideoFacts 3

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 21. How do the rules change when only two people play UNO?

Choices:

Reverse works like a Skip, and when you use a Skip, you can play another card right away
The winner is the the first person to reach 150 points
No more than two Wild Draw Four cards can be used per game
When the draw pile is used up, the game is finished and the points are counted up

Right Answer:
Reverse works like a Skip, and when you use a Skip, you can play another card right away

Q 22. When would the dealer begin a game of UNO?

Choices:

When the Reverse card is placed face up at the beginning of play
When the Wild card is placed face up at the beginning of play
When the first player cannot play a card
When the first player plays a Wild Draw Four card

Right Answer:
When the Reverse card is placed face up at the beginning of play

Q 23. Can you look at an opponent’s hand?

Choices:

Yes, when you think a Wild Draw 4 Four card was used incorrectly
No, you can never look at an opponent’s hand
Yes, when you think that a player has put down more than one card
Only when you’ve won the game.

Right Answer:
Yes, when you think a Wild Draw 4 Four card was used incorrectly

Q 24. What happens when a player forgets to yell “Uno!” when only one card is left in her hand?

Choices:

She must draw four cards
She must draw one card
She must draw two cards
She must draw three cards

Right Answer:
She must draw two cards

Q 25. When the cards on the right are added up, are their point values higher or lower than a Reverse card?

Choices:

Higher
Lower
Their total is the same as the Reverse card
The cards on the right do not have point values

Right Answer:
Higher

Q 26. When the cards on the right are added up, are their point values higher or lower than a Wild Draw Four card?

Choices:

Higher
Lower
Their total is the same as the Wild Draw Four card
The Wild Draw Four card has no point value

Right Answer:
Lower

Q 27. When must the first card turned up from the Draw Pile NOT be played?

Choices:

When it is a Skip card
When it is a Reverse card
When it is a Wild Draw Four card
When it is a Draw Two card
When it is a Red 1 card
When it is a Blue 1 card

Right Answer:
When it is a Wild Draw Four card

Q 28. Identify the false statement!

Choices:

A Wild Draw Four card cannot end a game
There are four Wild Draw Four cards in the original UNO deck
A player who receives a Wild Draw Four must draw four cards and also forfeit his/her turn
A Wild card can be used on any turn
If you draw a playable card, you must play it
All of the statements are true

Right Answer:
A Wild Draw Four card cannot end a game

Q 29. Can you spot the non-official UNO rule?

Choices:

If you don’t have a card to play, you only have to pick up one card.
You cannot stack Draw Two and Wild Draw Four cards
The first player to score 500 points wins the game
Wild Draw Four is played only if you don’t have a card in your hand that matches the color of the card previously played
All are official UNO rules
None are official UNO rules

Right Answer:
All are official UNO rules

Q 30. Can you identify the false statements? 1.) In Progressive UNO, players can stack penalties 2.) In Reverse-Skip, players can play both Reverse and Skip cards at the same time 3.) In Jump-In, players can play out of turn 4.) In Seven-0, one player switches hands with only one other player

Choices:

1 and 2
2
All of the statements are false
1, 2 and 3
3 and 4
All of the statements are true

Right Answer:
All of the statements are false

Q 31. Which one is a fake themed pack?

Choices:

Over the Hedge UNO
Disney Princess UNO
University of Florida UNO
Cat UNO
Betty Boop UNO
Fishing UNO

Right Answer:
Cat UNO

This Quiz have 2 Versions: Version1 Version2

2 thoughts on “Uno Quiz VideoFacts 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads