Can You Identify These Car Logos? QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Whose Logo Is This?

Choices:

Apollo
Audi
Alta
Acura

Right Answer:
Acura

Q 2. Whose Logo Is This?

Choices:

Infiniti
Subaru
Maserati
BMW

Right Answer:
BMW

Q 3. Whose Logo Is This?

Choices:

Cadillac
Subaru
Geely
Iveco

Right Answer:
Cadillac

Q 4. Whose Logo Is This?

Choices:

Bentley
Mini
Chrysler
Aston Martin

Right Answer:
Chrysler

Q 5. Whose Logo Is This?

Choices:

Volkswagen
Lotus
Tesla
Corvette

Right Answer:
Corvette

Q 6. Whose Logo Is This?

Choices:

Bentley
Mini
Chrysler
Aston Martin

Right Answer:
Mini

Q 7. Whose Logo Is This?

Choices:

Mitsubishi
Suzuki
Maybach
Acura

Right Answer:
Mitsubishi

Q 8. Whose Logo Is This?

Choices:

Ford
Smart
Fiat
Nissan

Right Answer:
Nissan

Q 9. Whose Logo Is This?

Choices:

Vauxhall
Tesla
Opel
Citroën

Right Answer:
Opel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads