How Many Toys From Toy Story Can You Name QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THIS TOY.

Choices:

Woody
Buzz Lightyear
Andy
Sid

Right Answer:
Woody

Q 2. NAME THIS TOY.

Choices:

Buzz
Andy
Rex
Dino

Right Answer:
Rex

Q 3. NAME THIS TOY.

Choices:

Jessie
Barbie
Trixie
Bo Peep

Right Answer:
Bo Peep

Q 4. NAME THIS TOY.

Choices:

Mr. Bear
Huggie
Lotso
Rex

Right Answer:
Lotso

Q 5. NAME THIS TOY.

Choices:

Bo Peep
Jessie
Annie
Bonnie

Right Answer:
Jessie

Q 6. NAME THIS TOY.

Choices:

Rex
Sparks
Chuckles
Slinky

Right Answer:
Slinky

Q 7. NAME THIS TOY.

Choices:

Woody
Buzz
Andy
Scud

Right Answer:
Buzz

Q 8. NAME THIS TOY.

Choices:

Gabby Gabby
Bo Peep
Dolly
Big Baby

Right Answer:
Gabby Gabby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads