The Ultimate Candy Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What Candy Is This?

Choices:

Gum Drops
Salt Water Taffy
Butterscotch
Caramel

Right Answer:
Caramel

Q 2. What Candy Is This?

Choices:

Gummy Bears
Jelly Bean
Swedish Fish
Twizzler

Right Answer:
Gummy Bears

Q 3. What Candy Is This?

Choices:

Mints
Jaw Breakers
Gum
White Chocolate

Right Answer:
Gum

Q 4. What Candy Is This?

Choices:

Candy Canes
Lollipops
Tootsie Rolls
Nerds

Right Answer:
Lollipops

Q 5. What Candy Is This?

Choices:

Dragon Beard Candy
Licorice
Marshmallows
Cotton Candy

Right Answer:
Cotton Candy

Q 6. What Candy Is This?

Choices:

Licorice
Twizzlers
Good And Plenty
Tootsie Roll

Right Answer:
Licorice

Q 7. What Candy Is This?

Choices:

Almond Joys
Peanut Butter Bark
Peanut Brittle
Resse’s Peanut Butter Cup

Right Answer:
Peanut Brittle

Q 8. What Candy Is This?

Choices:

Twix
Whooper
Milky Way
Ferro Rocher

Right Answer:
Ferro Rocher

Q 9. What Candy Is This?

Choices:

PEZ
Candy Hearts
Gobstoppers
Spree

Right Answer:
PEZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads