The Ultimate Candy Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 10. What Candy Is This?

Choices:

Sweet Tarts
Smarties
Haw Flakes
Fraise Tagada

Right Answer:
Haw Flakes

Q 11. What Candy Is This?

Choices:

Salmiakki
Turkish Delight
Dumle
Turkish Peber

Right Answer:
Turkish Peber

Q 12. What Candy Is This?

Choices:

Peach Blossoms
Bubble Gum
Mary Janes
Botan Rice Candy

Right Answer:
Peach Blossoms

Q 13. What Candy Is This?

Choices:

Palm Sugar Candy
Vanilla Drops
Raffaello
Tablet

Right Answer:
Palm Sugar Candy

Q 14. What Candy Is This?

Choices:

Meiji
Konpeitō
Lokum
Peen Tong

Right Answer:
Konpeitō

Q 15. What Candy Is This?

Choices:

Massam
Bon Bon
Poppgi
Hopje

Right Answer:
Poppgi

Q 16. What Candy Is This?

Choices:

Ahlgrens Bilar
Lokum
Nata De Coco
Pişmaniye

Right Answer:
Nata De Coco

Q 17. What Candy Is This?

Choices:

Anis De Flavigny
Bergamote De Nancy
Niniche De Quiberon
Bêtise De Cambrai

Right Answer:
Bêtise De Cambrai

Q 18. What Candy Is This?

Choices:

Milka
Ricola
Vichy Pastille
Daim

Right Answer:
Vichy Pastille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads