Where’s Baby Baldo Gone? QuizDelivery

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1.This is going to be one huge world adventure! Are you ready?

‘Ready’.

Q 2. Baby Baldo’s mum has just dropped his sister off at school. Baldo wants to go too! But he’s just a baby. Can you spot him peering out of somewhere?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. His mom wants to do some chores! First stop, the supermarket. Can you see where Baldo is hiding?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 4. The busy city! Where is Baldo?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 5. Oh, a quick play at the park! Where is Baldo?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. Mom needs to pick something up from the office. Baldo’s hiding again! Baldo where are you?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. Nothing like a day-trip to the forest! Oh oh, there is an intruder. Can you see a frightened alien crying for help?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. Meet Zonk, the baby alien. He’s dropped his magical pacifier somewhere on earth but he can’t remember where! Let’s help him!

‘Help Zonk’.

Q 9. Let’s look at the first clue in Zonk’s toy box. A red telephone booth! Where could Zonk have been?

Choices:

London
Paris
Oslo
Los Angeles

Right Answer:
London

Q 10. London was the right answer! Let’s look at the next clue. The advertisement on the bus is telling us to go to which country next?

Choices:

Canada
China
Brazil
USA

Right Answer:
China

Q 11. There is a secret box hidden somewhere in the Great Wall of China. Can you spot the box?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads