Where’s Baby Baldo Gone? QuizDelivery

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 12. Can you smell the spices? In which country would you likely find such an aromatic array?

Choices:

Italy
Portugal
France
India

Right Answer:
India

Q 13. Yep, we’re at the Taj Mahal! Where is Baldo hiding?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 14. Baldo, let’s reach back into Zonk’s toy box and look at the next clue! NEVER STRAIGHT, NEVER FALLEN. Where would we find such a landmark?

Choices:

Ontario, Canada
Berlin, Germany
Pisa, Italy
Melbourne, Australia

Right Answer:
Pisa, Italy

Q 15. Baldo’s in Pisa and he’s hungry! What do you want to feed him?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 16. Let’s look at the next clue from Zonk’s toybox! Is that some sort of musical shell? Where would we find one of those in the world?

Choices:

Barcelona
Sydney
Melbourne
Washington

Right Answer:
Sydney

Q 17. Of course! The musical shell = the Opera House in Sydney! Can you spot the intruder among the tourists? He has a clue for you. Where in the world did he find that hat?

Choices:

England
Mexico
Brazil
France

Right Answer:
Mexico

Q 18. If you guessed Mexico, you were right! Can you find Baldo in this crazy crowd?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 19. Baldo has spotted something on the wall. It seems like this monkey has been thieving from this jolly crowd. But where does the Mandrill monkey come from?

Choices:

Australia
Africa
France
America

Right Answer:
Africa

Q 20. Next stop Africa! Can you see Baldo in the Safari?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 21. Oh noooo. The ground is rumbling! There is a UFO in sight! What do you want Baldo to do?

Choices:

Run
Wave
Stand still
Hide behind a tree

Right Answer:
Stand still

Q 22. You’ve been spotted and sucked up! Let’s see what they want!

‘See inside spaceship’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads