Where’s Baby Baldo Gone? QuizDelivery

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 23. It’s Zonk’s family! They are trying to tell you something. Can you read the alien language on the board behind them or do we need to take a closer look?

‘Take closer look’.

Q 24. Say this out loud for the clue! Then press GO THERE!

‘Go there’.

Q 25. Can you see the treasure chest?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 26. Wow! Our next clue! Where do you think we’re going next?

Choices:

Japan
Nepal
Sri Lanka
Egypt

Right Answer:
Egypt

Q 27. Can you see Baldo somewhere?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 28. Pick a door to proceed into!

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 29. Where is the pacifier?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 30. You did it! Baldo’s back in the forest. Can you see Zonk waiting for him?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 31. Zonk has the pacifier back! Baldo wants to say GOODBYE to Zonk and his family. Can you pick a language to say GOODBYE in from a country that Baldo visited today?

Choices:

Tchau
Addio
Auf Wiedersehen
Doviđenja

Right Answer:
Addio

Q 32. Can you help Baldo’s mom find him in the forest?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 33. It’s time to pick up Baldo’s sister from school. Can you see Baldo playing with her?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 34. YAWN… It’s been a big day for Baby Baldo! Can you see him in his dreamscape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads