Cheese Hunt Maze Quiz VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Try Version2: Cheese Hunt Maze VideoQuizStar 2

Q 1. Can you help Father Mouse reach the piece of tasty cheese?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

D

Try Version2: Cheese Hunt Maze VideoQuizStar 2

Q 2. My oh my! Uncle Mouse wants that piece of cheese! Can you help him reach it?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

A

Q 3. This cool mouse needs your help! Think you’re up to the task?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

C

Q 4. Grandfather Mouse needs your help running through this maze and getting his paws on that cheese!

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

B

Q 5. Can you help our little mouse friend maneuver her way through this maze?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

B

Q 6. Can you help Sister Mouse reach the piece of cheese?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

B

Q 7. Monsieur Mouse needs your help! Get him through the maze, if you can!

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

B

Q 8. Can you get our mouse friend through this tricky maze?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

A

Q 9. What about this maze? Think you can lead our mustachioed mouse to the delicious piece of cheese?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

C

Q 10. This mouse wants that delicious piece of cheese! Can you help him reach it?

Choices:

A
C
B
D

Right Answer:

B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads