Easter Spot the Difference VideoQuizStar 3

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Try Version1: Easter Spot the Difference VideoQuizStar

Try Version2: Easter Spot the Difference VideoQuizStar 2

Q 1. Can you see which Easter cat is different?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
C

Q 2. Can you spot the difference in these cute pictures?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
A

Q 3. Which Easter dog is the odd one out?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
B

Q 4. Which cute bunny picture is different from the others?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
A

Q 5. Which decorated egg image is the odd one out?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
C

Q 6. Which bunny-in-a-basket photo is different?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
B

Q 7. Can you spot the basket of eggs that’s different?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
A

Q 8. Which adorable duo is different?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
C

One thought on “Easter Spot the Difference VideoQuizStar 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads