Find the Hidden Object VideoQuizHero 4

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Your ice cream has gone missing! There’s a note on the refrigerator, but in order to read it, you have to find your magnifying glass. Where is it?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 2. The note simply says: “Go to the museum.” You hurry into your home office to find your car keys. Now where did you leave them?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 3. On your way to the museum, you fill up at the gas station. You look around you. Squirrels have been known to steal ice cream. How many of these furry critters are around you?

Choices:

2
3
4
5

Right Answer:
4

Q 4. There are many rooms in the museum! A note lands at your feet and tells you that the number of differences you can count in the ice cream paintings is the gallery number where your next clue is hidden! How many differences can you count?

Choices:

4
5
6
7

Right Answer:
6

Q 5. The paintings lead you here. Can you find an ice cream related clue?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 6. Yesterday, you went to the mall to purchase the same exact ice cream scoop you spot in the museum! You head over to the mall and though you don’t find your ice cream, you do see a waffle that would pair perfectly with it. Where is the waffle?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
D

Q 7. You receive a mysterious text: “Your ice cream is at the restaurant.” You rush out of the mall and take a look at the cars passing by. Find all the letters and reorder them to learn the name of the restaurant. What is it?

Choices:

The name of a city
The name of a star
The name of a country
The name of an animal
The name of a flavor of ice cream
The name of a natural mineral

Right Answer:
The name of an animal

Q 8. Just as you enter the restaurant, someone drops the beans, literally! The red beans are everywhere! How many can you count?

Choices:

16
17
18
19
20
21

Right Answer:
17

Q 9. There must be a clue somewhere. You glance at the menu, but it’s a mess! Something happened with the printing. How many sweet things can you spot?

Choices:

5
6
7
8
9
10

Right Answer:
7

Q 10. Time to settle this once and for all! You barge into the kitchen. They’re about to serve your ice cream to a guest! Quick, see how many of the following ingredients you can spot in the kitchen to get your ice cream back! Anise, basil, bergamot, cardamon, cinnamon, cloves, cumin, ginger, nutmeg, rosemary, saffron, sage, vanilla, wasabi.

Choices:

Basil, cinnamon, ginger, rosemary, saffron, sage
Anise, cardamon, cloves, ginger, nutmeg, rosemary
Basil, bergamot, cinnamon, cloves, nutmeg, saffron, wasabi
Cinnamon, cloves, nutmeg
Bergamot, cinnamon, ginger, vanilla
Cloves, cumin, ginger, rosemary, saffron
Cardamon, cinnamon, cloves, nutmeg, rosemary, vanilla
Cardamon, cinnamon, cloves, nutmeg, vanilla

Right Answer:
Cardamon, cinnamon, cloves, nutmeg, rosemary, vanilla

One thought on “Find the Hidden Object VideoQuizHero 4

  • August 4, 2020 at 12:15 am
    Permalink

    Thank you so much!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads