Frozen Fanatic Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What is the name of Kristoff’s Reindeer?

Choices:

Hans
Sven
Bjorn
Johan

Right Answer:
Sven

Q 2. What is the name of Elsa and Anna’s Kingdom?

Choices:

Eldora
North Mountain
Ahtohallan
Arendelle

Right Answer:
Arendelle

Q 3. Who did Kristoff grow up with?

Choices:

Trolls
Reindeers
Ice Sellers
The Oldenbergs

Right Answer:
Trolls

Q 4. Who is the actor that voices Olaf?

Choices:

Dan Stevens
Jonathan Groff
Luke Evans
Josh Gad

Right Answer:
Josh Gad

Q 5. Which Duke called Elsa a monster?

Choices:

Duke of Westerguard
Duke of Eldaston
Duke of Weselton
Duke of Ratinboard

Right Answer:
Duke of Weselton

Q 6. Who suggested that Anna should see the Trolls to be healed when she was a child?

Choices:

The Queen
The King
A Servant
Elsa

Right Answer:
The King

Q 7. Which country does Frozen take place?

Choices:

Sweden
Finland
Netherlands
Norway

Right Answer:
Norway

Q 8. How many brothers does Prince Hans have?

Choices:

2
5
12
16

Right Answer:
12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads