Megamix Jackpot Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH OF THESE COLORS IS TURQUOISE?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. WHAT HOLIDAY DO THESE SYMBOLS REPRESENT?

Choices:

Halloween
Christmas
Thanksgiving
Fourth of July

Right Answer:
Fourth of July

Q 3. WHAT IS SLEEPING BEAUTY’S REAL NAME?

Choices:

Aurora
Adelaide
Diana
Gisela

Right Answer:
Aurora

Q 4. WHICH ACTOR PLAYS CAPTAIN AMERICA IN THE MARVEL CINEMATIC UNIVERSE?

Choices:

Benedict Cumberbatch
Robert Downey Jr.
Chris Evans
Jeremy Renner

Right Answer:
Chris Evans

Q 5. WHO ARE THESE CHARACTERS?

Choices:

Dexter and Deedee
Calvin and Hobbes
Phineas and Ferb
Mordecai and Rigby

Right Answer:
Calvin and Hobbes

Q 6. WHICH BAND MADE THE SONG BOHEMIAN RHAPSODY?

Choices:

Aerosmith
Queen
The Rolling Stones
The Beatles

Right Answer:
Queen

Q 7. WHICH OF THESE COUNTRIES HAS A KING OR QUEEN?

Choices:

United Kingdom
Denmark
North Korea
Ireland

Right Answer:
United Kingdom

Q 8. WHAT ELEMENT IS THIS?

Choices:

Lead
Argon
Iron
Silver

Right Answer:
Silver

Q 9. WHICH OF THESE CONTAINS THE MOST VITAMIN B?

Choices:

Potato
Salmon
Oysters
Oranges

Right Answer:
Salmon

Q 10. WHAT BOARD GAME IS THIS?

Choices:

Backgammon
Go
Chinese
Checkers Set

Right Answer:
Go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads