Star Wars Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What does Darth Vader’s name mean?

Choices:

Unholy Empire
Dark Knight
Black Force
Dark Father

Right Answer:
Dark Father

Q 2. Where did Chewbacca’s voice sound orginate?

Choices:

Bear
Walrus
Badger
All of the above mixed with lion

Right Answer:
All of the above mixed with lion

Q 3. Why does Luke Skywalker want to go to Tosche station?

Choices:

Get a new droid
Pick up some power converters
See a girl
Find a pilot

Right Answer:
Pick up some power converters

Q 4. Where were the scenes of Luke’s home with his aunt and uncle filmed?

Choices:

California
Nevada
Tunisia
India

Right Answer:
Tunisia

Q 5. What was the original title of the first Star Wars movie?

Choices:

Adventure of the Starkiller as Taken From the Journal of the Whills Saga 1
A New Hope
Han and The Kid
Tempest on Tatooine? A New Hope for a Better Empire Saga 9

Right Answer:
Adventure of the Starkiller as Taken From the Journal of the Whills Saga 1

Q 6. What is Princess Leia’s last name in A New Hope?

Choices:

Kenobi
Skywalker
Alderaan
Organa

Right Answer:
Organa

Q 7. What color are C3PO’s legs?

Choices:

Silver
Gold
One is silver and the other gold
One is silver and the other red

Right Answer:
One is silver and the other gold

Q 8. Who is Greedo?

Choices:

A guy Han shot
A Stormtrooper that couldn’t find droids
An old adversary of Yoda’s
The guy that sells droids to Uncle Owen

Right Answer:
A guy Han shot

Q 9. What does Darth Vader’s name mean?

Choices:

Jack
The Desert Dweller
Old Ben
Gentle George

Right Answer:
Old Ben

Q 10. What period is Star Wars a New Hope set in?

Choices:

One plagued by civil war
The last days of human life
The cusp of an empire ruled by an Ewokianemporer
The death of magic

Right Answer:
One plagued by civil war

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads