The Ultimate Pixar QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which Pixar movie revolves around a world of superheroes?

Choices:

Toy Story
Ratatouille
The Incredibles
A Bug’s Life

Right Answer:
The Incredibles

Q 2. What kind of fish is Dory from “Finding Nemo”?

Choices:

Blue Tang
Bluefish
Blue Ram
Blue Maomao

Right Answer:
Blue Tang

Q 3. Which of these toys was not in Toy Story 3?

Choices:

Jesse
Mr. Potato Head
Rex
Bo Peep

Right Answer:
Bo Peep

Q 4. What does Miguel’s family hate in Coco?

Choices:

Music
Animals
The Day of The Dead
Shoes

Right Answer:
Music

Q 5. Which of these super powers does Jack Jack not have in The Incredibles 2?

Choices:

Shrinking
Shapeshifting
Night Vision
Dimensional Travel

Right Answer:
Night Vision

Q 6. What is Ratatouille?

Choices:

A Vegetable Appetizer
A Stew
A Salad
A Dessert

Right Answer:
A Stew

Q 7. Which robot visits Earth and runs into Wall-E?

Choices:

EEV
EVA
EVEA
EVE

Right Answer:
EVE

Q 8. What badge was Russell trying to get in Up?

Choices:

Great Wilderness Assister Badge
Ellie Badge
Assisting the Elderly Badge
Grand Wilderness Adventurer Badge

Right Answer:
Assisting the Elderly Badge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads