The Ultimate Pixar QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 9. What kind of whale almost ate Dory and Marlin in “Finding Nemo”?

Choices:

Killer Whale
Beluga Whale
Humpback Whale
Blue Whale

Right Answer:
Blue Whale

Q 10. What year was Pixar founded?

Choices:

1984
1979
1986
1993

Right Answer:
1986

Q 11. What is Boos’ real name in Monsters, Inc?

Choices:

Mia
Mary
Madeline
Macy

Right Answer:
Mary

Q 12. Who is the female villain in The Good Dinosaur?

Choices:

Downpour
Bubbha
Thunderclap
Lurleane

Right Answer:
Downpour

Q 13. Who was the majority shareholder of Pixar in 1986?

Choices:

Bob Chapek
John Lasseter
Laurene Powell
Steve Jobs

Right Answer:
Steve Jobs

Q 14. Where is Paradise Falls located?

Choices:

Colombia
Bolivia
Brazil
Venezuela

Right Answer:
Venezuela

Q 15. Why did John Lasseter approve of Andrew Stanton’s “Finding Nemo” idea?

Choices:

John Lasseter was struggling with his own ideas at the time
Andrew Stanton said the word “fish”
Finding Nemo was similar to another idea that Lasseter had before
Lasseter didn’t approve of it and Stanton worked on it in private until it was ready to pitch

Right Answer:
Andrew Stanton said the word “fish”

Q 16. Out of the 21 Pixar Theatrical Shorts, how many of them have dialogue?

Choices:

0
2
5
9

Right Answer:
5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads