Uno Quiz VideoFacts 4

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz have many Versions: Uno Quiz VideoFacts 1 Uno Quiz VideoFacts 2  Uno Quiz VideoFacts3

Try this Version: UNO Quizriddle

Q 1. Here we go! What would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. Which card would you play here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. What’s your best move?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 4. What about here? What would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 5. Which card would you play here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. Classic UNO uses four colors. What are they?

Choices:

Yellow, blue, green and brown
Red, orange, purple and blue
Red, purple, blue and green
Red, yellow, blue and green

Right Answer:
Red, yellow, blue and green

Q 7. What is the number of cards players start with?

Choices:

7
5
8
6

Right Answer:
7

Q 8. Your move! What would you play next?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 9. What’s your best move here?

Choices:

A or D
Draw a card
Only B
C or B

Right Answer:
Draw a card

Q 10. Which card in your hand would you play next?

Choices:

A
B
C
D
E
Draw a card

Right Answer:
Draw a card

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads