[contact-form to="[email protected]" subject="New Quiz Link"][contact-field label="If Quiz is updated. New questions are added or answers are changed. If you find any questions that are not present here or if your score was not 100% with the answers on our website, please let us know by putting your Quiz Link in the box below and press Submit. We will update the answers ASAP." type="url" required="1"][/contact-form]

Valorant Pro Quiz QuizDiva

[contact-form to="[email protected]" subject="New Quiz Link"][contact-field label="Put your New or Updated Questions lnks to help you ( if you didn't get 100% )" type="url" required="1"][/contact-form]

Q 1. Valorant was developed by Riot Games who is famous for developing what other game?

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Choices:

Fortnite
League of Legends
Dota
Halo

Right Answer:
League of Legends

Q 2. What is this agent’s name?

Choices:

Raze
Breach
Sage
Jett

Right Answer:
Jett

Q 3. What ability is this?

Choices:

Hot Hands
Tailwind
Aftershock
Incendiary

Right Answer:
Hot Hands

Q 4. What is this agent’s specialty?

Choices:

Healing
Shadows
Poison
Plants

Right Answer:
Poison

Q 5. Which of these characters is not in Valorant?

Choices:

Spec
Sova
Omen
Brimstone

Right Answer:
Spec

Q 6. What is this weapon called?

Choices:

Spectre
Ares
The Bulldog
Frenzy

Right Answer:
The Bulldog

Q 7. What is Cypher’s signature ability called?

Choices:

Trap Wire
Spy Cam
Cyber Cage
Neural Theft

Right Answer:
Spy Cam

Q 8. Which of these characters can heal themselves?

Choices:

Jett
Omen
Viper
Phoenix

Right Answer:
Phoenix

[contact-form to="[email protected]" subject="New Quiz Link"][contact-field label="Put your New or Updated Questions lnks to help you ( if you didn't get 100% )" type="url" required="1"][/contact-form]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads