Cartoon Network Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT CARTOON NETWORK CHARACTER IS THIS?

Choices:

Chowder
I. R. Baboon
Val Hallen
Johnny Bravo

Right Answer:
Johnny Bravo

Q 2. WHICH OF THESE CHARACTERS IS NOT A CARTOON NETWORK CHARACTER?

Choices:

Mandark
Jenny Wakeman
Stickybeard
Banana Joe

Right Answer:
Jenny Wakeman

Q 3. WHAT IS THIS CHARACTER’S NAME?

Choices:

Dukey
Lazlo
Adam Lyon
Chowder

Right Answer:
Adam Lyon

Q 4. WHAT IS JAKE THE DOG’S POWER?

Choices:

Shapeshifting
Super Strength
Flying
Invincibility

Right Answer:
Shapeshifting

Q 5. WHAT IS THE FIRST ALIEN BEN TENNYSON TURNS INTO?

Choices:

Diamond Head
Heatblast
Swampfire
XLR8

Right Answer:
Heatblast

Q 6. WHICH CARTOON DOES THIS CHARACTER COME FROM?

Choices:

Mung Daal
Schnitzel
Gorgonzola
Gazpacho

Right Answer:
Gazpacho

Q 7. WHAT WEAPON DOES PEARL FROM STEVEN UNIVERSE USE?

Choices:

Sword
Shield
Spear
Whip

Right Answer:
Spear

Q 8. WHAT YEAR DID CARTOON NETWORK LAUNCH?

Choices:

1992
1994
1995
1997

Right Answer:
1992

Q 9. HOW DID BILLY AND MANDY END UP CONTROLLING THE GRIM REAPER?

Choices:

They beat him in a scaring contest
They beat him at a video game
The beat him in a hot dog eating contest
They beat him in a game of Limbo

Right Answer:
They beat him in a game of Limbo

Q 10. WHAT DO ED, EDD, N EDDY ALWAYS TRY TO BUY?

Choices:

Gumballs
Jawbreakers
Cookies
Gummy Bears

Right Answer:
Jawbreakers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads