Close-Up Food Quiz VideoQuizHero 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start off nice and easy. Can you figure out what you’re looking at?

Choices:

Cheese
Popcorn
Ice cream
Rice

Right Answer:
Popcorn

Q 2. Let’s start off nice and easy. Can you figure out what you’re looking at?

Choices:

Steak
Peppers
Caramel
Bacon

Right Answer:
Bacon

Q 3. Take a close look here! What is this?

Choices:

Apple
Banana
Kiwi
Watermelon

Right Answer:
Kiwi

Q 4. Have any idea what this is?

Choices:

Sweet potato
Carrot
Ham
Passion fruit

Right Answer:
Sweet potato

Q 5. This looks tasty! What is it?

Choices:

Waffles
Crepes
Pancakes
French toast

Right Answer:
Crepes

Q 6. What is this close-up photo showing you?

Choices:

Grilled cheese sandwich
Macaroni and cheese
Nachos
Pizza

Right Answer:
Pizza

Q 7. Look closely! What is this?

Choices:

Carrots
Sweet potatoes
Cantaloupe
Papaya

Right Answer:
Carrots

Q 8. Can you work out what this is?

Choices:

Baked potato
Turkey stuffing
Apple pie
Cinnamon bun

Right Answer:
Apple pie

Q 9. Look closely! What is this?

Choices:

Guacamole
Gelato
Wasabi
Green curry paste

Right Answer:
Guacamole

Q 10. What could this be?

Choices:

A meatball
Chocolate ice cream
A chocolate cookie
Dark bread

Right Answer:
Chocolate ice cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads