Fourth of July Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. How many stripes are on the United States Flag?

Choices:

7
9
13
17

Right Answer:
13

Q 2. The Statue of Liberty was a gift from which country?

Choices:

Canada
France
Britain
Germany

Right Answer:
France

Q 3. Who was the first person to sign the Declaration of Independence?

Choices:

George Washington
John Adams
Thomas Jefferson
John Hancock

Right Answer:
John Hancock

Q 4. What historical event do we celebrate on the 4th of July?

Choices:

The adoption of the Declaration of Independence
The congressional meeting of the 56 signers
The first inauguration of America’s president
The signing of the Declaration of Independence

Right Answer:
The adoption of the Declaration of Independence

Q 5. Which year were fireworks first used to celebrate the 4th of July?

Choices:

1777
1834
1765
1819

Right Answer:
1777

Q 6. Which of these states has banned fireworks?

Choices:

Maryland
Utah
Vermont
Massachusettes

Right Answer:
Massachusettes

Q 7. What is the first word in the Declaration of Independence?

Choices:

The
When
We
For

Right Answer:
When

Q 8. About how many hot dogs are eaten every year on the 4th of July?

Choices:

1.7 Billion
155 Million
273 Million
876 Million

Right Answer:
155 Million

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads