Guess that country! Quiz Gimmemore 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Try Version1 10 Questions: Guess that country! Quiz Gimmemore 

Q 1. Oh la la! This one must be easy for you! Which country do these images show?

Choices:

Croatia
The Netherlands
France
Slovenia

Right Answer:
France

Q 2. Good food, nice people, history, philosophy and politics. Everything in one country! Where were these images taken?

Choices:

Morocco
Italy
Spain
Greece

Right Answer:
Greece

Try Version1 10 Questions: Guess that country! Quiz Gimmemore 

Q 3. This place will have you feeling jolly good! Which one is it?

Choices:

England
Scotland
Ireland
Wales

Right Answer:
England

Q 4. G’day mate! Plenty of beaches and sun here. Which country do these images show?

Choices:

Brazil
Portugal
Ireland
Australia

Right Answer:
Australia

Q 5. A very proud nation lives here. Which country is in the images?

Choices:

Ireland
USA
Moldova
Scotland

Right Answer:
Scotland

Q 6. Sun, sea and sand! Lot’s of great food and dancing also! Which country is this?

Choices:

Mexico
Ireland
Spain
Canada

Right Answer:
Spain

Q 7. “Colorful” is the perfect adjective for describing this amazing country. Where were these photos taken?

Choices:

India
South Africa
Thailand
Cambodia

Right Answer:
India

Q 8. Not too much to say here, the images speak for themselves. Which country is pictured here?

Choices:

New Zealand
Sri Lanka
Cuba
Switzerland

Right Answer:
New Zealand

Q 9. Lot’s of history and food to be had in this country! Where were these photos taken?

Choices:

Germany
Russia
Spain
USA

Right Answer:
Germany

Q 10. The land of the free, with lots of culture and beautiful scenery! Where is it?

Choices:

Switzerland
Belgium
Russia
USA

Right Answer:
USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads