Guess The Flag Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What country’s flag is this?

Choices:

Mexico
United States
Canada
Greenland

Right Answer:
Canada

Q 2. What country’s flag is this?

Choices:

Australia
United Kingdom
Thailand
Cuba

Right Answer:
United Kingdom

Q 3. What country’s flag is this?

Choices:

Japan
Morocco
Norway
Vietnam

Right Answer:
Japan

Q 4. What country’s flag is this?

Choices:

Sudan
Libya
Columbia
Germany

Right Answer:
Germany

Q 5. What country’s flag is this?

Choices:

Serbia
South Africa
Italy
Mexico

Right Answer:
Mexico

Q 6. What country’s flag is this?

Choices:

Singapore
Finland
Russia
Poland

Right Answer:
Russia

Q 7. What country’s flag is this?

Choices:

Norway
Iceland
Sweden
Denmark

Right Answer:
Norway

Q 8. What country’s flag is this?

Choices:

France
Italy
Netherlands
Belgium

Right Answer:
Netherlands

Q 9. What country’s flag is this?

Choices:

Finland
Sweden
Denmark
Iceland

Right Answer:
Iceland

Q 10. What country’s flag is this?

Choices:

China
South Korea
Kuwait
Vietnam

Right Answer:
China

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads