Pub Quiz – Darts Edition Quiz VideoFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s get on with the game. The darts have landed on the points you will earn. Look at the two clues on the right-hand side. Where would you find these two things?

Choices:

Washington D.C.
Seattle
Chicago
New York City

Right Answer:
New York City

Q 2. Which movie did these two Hollywood celebs star in together?

Choices:

The Great Gatsby
Titanic
Romeo and Juliet
The Reader

Right Answer:
Titanic

Q 3. In which food category do these two foods belong?

Choices:

Leafy Greens
Berries
Fruits
Root Vegetables

Right Answer:
Root Vegetables

Q 4. What do these two guys have in common?

Choices:

They are both basketballers
They are both footballers
They are both actors
They are both singers

Right Answer:
They are both basketballers

Q 5. Who wrote these books?

Choices:

Alice Munro
Cormac McCarthy
Ian McEwan
Stephen King

Right Answer:
Stephen King

Q 6. Beluga and Bowhead are both_____ .

Choices:

Species of shark
Species of whale
Cities in India
Exotic fruits

Right Answer:
Species of whale

Q 7. You’re doing great! These two foods are local to which country?

Choices:

Paraguay
Brazil
Argentina
Spain

Right Answer:
Spain

Q 8. What are these two clues?

Choices:

Cities in Thailand
Cities in Vietnam
Chinese dishes
Bridges in Indonesia

Right Answer:
Cities in Thailand

Q 9. Where is this road located?

Choices:

Tibet
Papua New Guinea
New Zealand
Hawaii

Right Answer:
Hawaii

Q 10. Which band sang these two hits?

Choices:

Led Zeppelin
Deep Purple
The Doors
The Rolling Stones

Right Answer:
The Doors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads