Spot The Pig Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

3
4
5
6

Right Answer:
4

Q 4. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 5. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 6. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

4
5
6
7

Right Answer:
6

Q 7. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 9. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

3
4
5
6

Right Answer:
5

Q 10. CAN YOU SPOT THE PIG?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads