The Cat Trivia Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Why do cats bite their nails?

Choices:

They’re sharping their claws to hunt
They’re nervous or bored

Right Answer:
They’re nervous or bored

Q 2. Why do cats randomly sprint?

Choices:

Your cat needs exercise
Your cat wants to play with you

Right Answer:
Your cat needs exercise

Q 3. What is the reason that cats love to spread out?

Choices:

They’re comfortable
They’re too hot

Right Answer:
They’re comfortable

Q 4. What does a hiss mean?

Choices:

Angry and scared
Happy and excited

Right Answer:
Angry and scared

Q 5. Why do cats sometimes potty outside of their litter box?

Choices:

Nobody showed them where the litter box is
They’re mad at you

Right Answer:
They’re mad at you

Q 6. Why does your cat rub its head on you?

Choices:

They want to be pet
They’re proud of you

Right Answer:
They’re proud of you

Q 7. Why do cats not cover up their business in the litter box?

Choices:

Angry at their owner
Laziness

Right Answer:
Angry at their owner

Q 8. Why does a cat smell your face?

Choices:

Curiosity
To tell you they’re hungry

Right Answer:
Curiosity

Q 9. What do twitchy ears mean?

Choices:

They’re thinking about pouncing
Agitation

Right Answer:
Agitation

Q 10. A light meow means what?

Choices:

I’m hungry
Hello

Right Answer:
Hello

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads