The Puppy Puzzle Challenge Quiz QuizRiddle

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you spot which of these puppy pics is the odd one out?

Choices:

A
B
C
I don’t know

Right Answer:
A

Q 2. Can you unscramble the order of this cute picture?

Choices:

CAB
BCA
ABC
CBA

Right Answer:
CBA

Q 3. Want to know about puppy? Watch this video and answer the question about them.

Choices:

A – 5-10 years
B – 10-15 years
C – 15-20 years
D – 20-25 years

Right Answer:
B – 10-15 years

Q 4. Can you spot which of these puppy pics is the odd one out?

Choices:

Boxer and Chow Chow
Husky and Beagle
Bulldog and Labrador
Spaniel and Yorkshire Terrier

Right Answer:
Spaniel and Yorkshire Terrier

Q 5. Which puppy comes next in the series?

Choices:

A
B
C
I don’t know

Right Answer:
A

Q 6. Can you spot which of these puppy pics is the odd one out?

Choices:

A
B
C
I don’t know

Right Answer:
C

Q 7. These cute little pups want you to tell them the answer to the final sum!

Choices:

13
14
23
32

Right Answer:
13

Q 8. Which puppy is the heaviest?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 9. Can you spot which of these puppy pics is the odd one out?

Choices:

A
B
C
I don’t know

Right Answer:
A

Q 10. This puppy is the cutest! Can you spot which image is different?

Choices:

A
B
C
I don’t know

Right Answer:
B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads