The Superb Speller Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH OF THESE IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Cot
Cet
Cat
Cap

Right Answer:
Cat

Q2. WHICH OF THESE IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Eight
Eigh
Eighte
Eighth

Right Answer:
Eight

Q 3. WHICH OF THESE WORDS DESCRIBES THE PICTURE?

Choices:

Further
Feather
Farther
Father

Right Answer:
Father

Q 4. WHICH OF THESE IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Togethor
Together
Togetether
Togther

Right Answer:
Together

Q 5. WHICH OF THESE IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Scinice
Sience
Sceince
Science

Right Answer:
Science

Q6. WHICH OF THESE IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Beautiful
Beauitiful
Beautyful
Beautaful

Right Answer:
Beautiful

Q 7. WHICH OF THESE SHOULD FILL IN THE BLANK?

Choices:

Especaily
Espeically
Especially
Especialy

Right Answer:
Especially

Q 8. WHICH OF THESE SHOULD FILL IN THE BLANK?

Choices:

Garanty
Garantee
Guarantee
Guarante

Right Answer:
Guarantee

Q 9. WHICH OF THESE SHOULD FILL IN THE BLANK?

Choices:

Reeking
Wreaking
Wrecking
Wreacking

Right Answer:
Wreaking

Q 10. WHICH OF THESE SHOULD FILL IN THE BLANK?

Choices:

Potpurri
Potpouri
Potppouri
Potpourri

Right Answer:
Potpourri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads