Think twice, this can be tricky! GimmeMore

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. The difference between a thousand polar bears and one polar bear is…?

Choices:

There is no difference
Their size
1 polar bear
999 polar bears

Right Answer:
999 polar bears

Q 2. What’s the name of the world-famous giant gorilla?

Choices:

Hong Kong
King Kong
Ting Tong
Ding Dong

Right Answer:
King Kong

Q 3. What color are the black boxes on airplanes?

Choices:

Orange
White
Green
Black

Right Answer:
Orange

Q 4. What’s the most flexible muscle in the human body?

Choices:

Bicep
Heart
Hamstring
Tongue

Right Answer:
Tongue

Q 5. What goes up but doesn’t come down?

Choices:

Balloon
Age
Energy
Love

Right Answer:
Age

Q 6. How many players do you need to play football?

Choices:

11
12
22
23

Right Answer:
22

Q 7. I`m not heavy, but even the strongest man in the world can’t hold me for too long. What am I?

Choices:

A Heartbeat
A big stone
Five kilos of iron
Breath

Right Answer:
Breath

Q 8. What is the correct way to write the capital of Australia?

Choices:

Sidnei
Sydnei
None of the answer choices are correct
Sidney

Right Answer:
None of the answer choices are correct

Q 9. If it takes 10 minutes to cook 3 eggs, how many minutes will it take to cook 56 eggs? Type your answer in below!

Right Answer:
10 minutes

Q 10. If you drop a dozen crayons and find only seven, how many crayons did you drop? Type your answer in below!

Right Answer:
12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads