Crossword Quiz QuizFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1.

Choices:

Ear
Egg
Elk
Car

Right Answer:
Egg

Q 2.

Choices:

Car
Cup
Cat
Cow

Right Answer:
Cup

Q 3.

Choices:

Leer
Lego
Lead
Leaf

Right Answer:
Leaf

Q 4.

Choices:

See
Spy
Spa
Saw

Right Answer:
Spy

Q 5.

Choices:

Bolt
Book
Boar
Boat

Right Answer:
Book

Q 6.

Choices:

Copious
Furious
Curious
Bulbous

Right Answer:
Curious

Q 7.

Choices:

Grown
Grave
Greed
Great

Right Answer:
Greed

Q 8.

Choices:

Trim
Slim
Brim
Grim

Right Answer:
Grim

Q 9.

Choices:

Aright
Bright
Fright
Wright

Right Answer:
Bright

Q 10.

Choices:

Cereals
Cinches
Changes
Ceramic

Right Answer:
Ceramic

Q 11.

Choices:

Spring
Summer
Winter
Fall

Right Answer:
Spring

Q 12.

Choices:

Germany
France
Spain
Italy

Right Answer:
France

Q 13.

Choices:

Athens
Bogota
Lima
Santiago

Right Answer:
Santiago

Q 14.

Choices:

Sigmund Freud
Luwing van Beethoven
Marie Curie
Eleanor Roosevelt

Right Answer:
Sigmund Freud

Q 15.

Choices:

Crime and Punishment
Pride and Prejudice
The Metamorphosis
Moby Dick

Right Answer:
The Metamorphosis

Q 16.

Right Answer:
Doubtful

Q 17.

Right Answer:
Greedy

Q 18.

Right Answer:
Inequality

Q 19.

Right Answer:
11

Q 20.

Right Answer:
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads