Fresh Fruit Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Apple
Orange
Grapes
Peach

Right Answer:
Grapes

Q 2. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Lime
Clementine
Plum
Kiwi

Right Answer:
Kiwi

Q 3. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Blueberries
Raspberries
Starwberries
Blackberries

Right Answer:
Blueberries

Q 4. WHAT VITAMIN DOES THIS FRUIT HAVE THE MOST OF?

Choices:

Vitamin-B
Folate
Vitamin-C
Potassium

Right Answer:
Vitamin-C

Q 5. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Pineapple
Banana
Rhubarb
Pear

Right Answer:
Banana

Q 6. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Papaya
Loquat
Tamarind
Watermelon

Right Answer:
Watermelon

Q 7. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Cherries
Sapote
Cranberries
Passion Fruit

Right Answer:
Cherries

Q 8. WHICH OF THESE VEGETABLES WAS ONCE CONSIDERED POISONOUS?

Choices:

Strawberries
Bananas
Peaches
Rasberries

Right Answer:
Bananas

Q 9. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Cantaloupe
Papaya
Honeydew
Marney

Right Answer:
Honeydew

Q 10. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Custard Apple
Sugar Apple
Kumquat
Pineapple

Right Answer:
Pineapple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads