Fresh Fruit Quiz QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

1. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Apple
Orange
Grapes
Peach

Right Answer:
Grapes

2. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Lime
Clementine
Plum
Kiwi

Right Answer:
Kiwi

3. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Blueberries
Raspberries
Strawberries
Blackberries

Right Answer:
Blueberries

4. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Vitamin – B
Folate
Vitamin – C
Potassium

Right Answer:
Vitamin – C

5. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Pineapple
Banana
Rhubarb
Pear

Right Answer:
Banana

6. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Papaya
Loquat
Tamarind
Watermelon

Right Answer:
Watermelon

7. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Cherries
Sapote
Cranberries
Passion Fruit

Right Answer:
Cherries

8. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Strawberries
Bananas
Peaches
Raspberries

Right Answer:
Bananas

9. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Cantaloupe
Papapya
Honeydew
Marney

Right Answer:
Honeydew

10. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Custard Apple
Sugar Apple
Kumquat
Pineapple

Right Answer:
Pineapple

11. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Peach
Nectarine
Persimmon
Plum

Right Answer:
Plum

12. WHICH OF THESE FRUITS HAS THE MOST VITAMIN – C?

Choices:

Guava
Tomato
Orange
Strawberry

Right Answer:
Guava

13. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Raspberries
Mulberries
Blackberries
Boysenberries

Right Answer:
Mulberries

14. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Cloudberry
Lingonberry
Vaccinium
Cranberry

Right Answer:
Cranberry

15. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Pummelo
Breadfruit
Mandarin
Grapefruit

Right Answer:
Grapefruit

16.1. WHAT FRUIT WAS BANNED IN MOST OF THE UNITED STATES FOR MORE THAN HALF A CENTURY?

Choices:

Durian
Prunes Black
Currant
Quince

Right Answer:
Prunes Black

16.2. WHAT FRUIT WAS BANNED IN MOST OF THE UNITED STATES FOR MORE THAN HALF A CENTURY?

Choices:

Durian
Prunes
Black Currant
Quince

Right Answer:
Black Currant

17. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Mangosteen
Passionfruit
Lychee
Pitanga

Right Answer:
Mangosteen

18. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Coco Plum
Pomegranate
Bull Head Nut
Persimmon

Right Answer:
Pomegranate

19. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Pumpkin
Persimmon
Mammee Apple
Sapote

Right Answer:
Persimmon

20. WHICH OF THESE IS THE STUDY OF FRUITS?

Choices:

Fetology
Pomology
Bromatology
Odonatology

Right Answer:
Pomology

21. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Soursop
Jackfruit
Durian
Feijoa

Right Answer:
Jackfruit

22. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Fig
Mangosteen
Longan
Lychee

Right Answer:
Longan

23.1. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Carambola
Pitanga
Feijoa
Breadfruit

Right Answer:
Carambola

23.2. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Carambola
Pitanga
Feijoa
Breadfruit

Right Answer:
Breadfruit

24. WHAT TYPE OF TREE MAKES THE LARGEST FRUITS IN THE WORLD?

Choices:

Phalsa Tree
Aegle Marmelos Tree
Java Plum Tree
Coco De Mer Palm Tree

Right Answer:
Coco De Mer Palm Tree

25. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Prickly Pear
Pummelo
Pitanga
Dragon Fruit

Right Answer:
Prickly Pear

26. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Quince
Rhubarb
Mamey
Tamarind

Right Answer:
Rhubarb

27. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Breadfruit
Kumquat
Sugar Apple
Pummelo

Right Answer:
Pummelo

28. WHICH OF THESE FRUITS USED TO BE A SYMBOL OF WEALTH IN THE 17TH CENTURY?

Choices:

Cherimoya
Pineapples
Oranges
Elderberries

Right Answer:
Pineapples

29. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Quince
Soursop
Pitanga
Lemon

Right Answer:
Quince

30. WHAT FRUIT IS THIS?

Choices:

Sapodilla
Black Sapote
Loquat
Coconuts

Right Answer:
Sapodilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads