How High Is Your IQ? Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. SOLVE THIS QUESTION!

Choices:

9
10
12
15

Right Answer:
10

Q 2. SOLVE THIS QUESTION!

Choices:

BC
AD
CD
AC

Right Answer:
AC

Q 3. SOLVE THIS QUESTION!

Choices:

Eating
Writing
Swimming
Painting

Right Answer:
Writing

Q 4. SOLVE THIS QUESTION!

Choices:

F S N W O L R U E
L B A N E Q U T
N R A B E
V L E B Q A

Right Answer:
F S N W O L R U E

Q 5. WHAT NUMBER BELONGS IN THE BLANK?

Choices:

5
7
9
11

Right Answer:
9

Q 6. WHICH OF THESE IS THE CLOSEST ANSWER CHOICE?

Choices:

13
11
4
9

Right Answer:
9

Q 7. HOW MANY TIMES DO THE OUTLINES OVERLAP?

Choices:

6
8
10
12

Right Answer:
8

Q 8. WHAT IS THE SUM OF THE DICE EQUATION?

Choices:

2
3
1
0

Right Answer:
0

Q 9. WHAT COLOR IS MISSING IN THE LAST SIDE OF THE RUBIK’S CUBE?

Choices:

Green
Yellow
Red
Blue

Right Answer:
Green

Q 10. WHICH OF THESE IMAGES IS DIFFERENT FROM THE REST?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads