Personal Finance Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

1. When do you open bills that you receive by mail or email?

Choices:

When they are due
The day they arrive
When I remember I have them
When I think I have the money to pay them

Right Answer:
The day they arrive

2. Do you have a flexible spending account through your work or another source?

Choices:

Yes
No
I do not know what that is
They are not necessary

Right Answer:
Yes

3. What do you do when you get a raise?

Choices:

Improve my current standard of living
Pay overdue bills
Spend more on food and entertainment
Put the added amount into retirement or savings

Right Answer:
Put the added amount into retirement or savings

4. What do you do when you purchase something online?

Choices:

Look for the best deal
Pay whatever the asking price is
Use coupons and promotional codes
Use an auction site

Right Answer:
Use coupons and promotional codes

5. What is the maximum amount you would owe a credit card company if someone used your card without your permission?

Choices:

Hacker holding a credit card
The amount they charged
The interest on the amount they charged
Fraud prevention processing fees
Fifty dollars

Right Answer:
Fifty dollars

6. How do you pay your credit card bills?

Choices:

More than the minimum payment
The minimum payment
I am usually past due
I do not have a credit card

Right Answer:
More than the minimum payment

7. If you were unable to pay your bills this month what would be the best strategy

Choices:

Payday loan
Charge it on credit card
Call the companies I owe and explain
Ignore the bills until next month

Right Answer:
Call the companies I owe and explain

8. What have you done about car insurance?

Choices:

I have it
I carry minimum liability
I do not have car insurance and just try to avoid wrecking or being pulled over
I have and good driving record and have talked to my insurer about lower payments

Right Answer:
I have and good driving record and have talked to my insurer about lower payments

9. Do you gamble or play the lottery?

Choices:

Only scratchoffs
Scratchoffs and lotto tickets
No
I gamble in other ways like bingo or horses

Right Answer:
No

10. Do you have a savings goal?

Choices:

Yes and I contribute to it regularly
Yes but I do no contribute often
Someday I will be able to save
No

Right Answer:
Yes and I contribute to it regularly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads