The Elton John Quiz VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which Elton John song are these lyrics from?

Choices:

Daniel
Can You Feel the Love Tonight?
Sacrifice
Tiny Dancer

Right Answer:
Tiny Dancer

Q 2. Which song did Elton John play for his close friend Princess Diana at her funeral?

Choices:

Circle of Life
Something About the Way You Look Tonight
Your Song
Candle in the Wind

Right Answer:
Candle in the Wind

Q 3. What was the name of Elton John’s band before he went solo?

Choices:

Bad Radio
The Pendletones
Smile
Bluesology

Right Answer:
Bluesology

Q 4. Which football club named Elton John their honorary Life President?

Choices:

Swansea
Arsenal
Bournemouth
Watford

Right Answer:
Watford

Q 5. Elton John dedicated his song ‘Philadelphia Freedom’ to which athlete?

Choices:

Michael Jordan
Serena Williams
Muhammad Ali
Billie Jean King

Right Answer:
Billie Jean King

Q 6. What name was Elton John born with?

Choices:

Brian Warner
William Broad
David Jones
Reginald Dwight

Right Answer:
Reginald Dwight

Q 7. Who was the song ‘Candle in the Wind’ originally inspired by?

Choices:

Grace Kelly
Judy Garland
Elizabeth Taylor
Marilyn Monroe

Right Answer:
Marilyn Monroe

Q 8. Can you help Elton out with the missing lyric from his song?

Choices:

Fur-lined
Funky
Calfskin
Electric

Right Answer:
Electric

Q 9. When Elton John decided to rename himself, he picked an unusual middle name. What was it?h Elton John song are these lyrics from?

Choices:

Hermes
Thor
Zeus
Hercules

Right Answer:
Hercules

Q 10. Elton John wrote the soundtrack to which Disney movie?

Choices:

The Aristocats
Beauty and the Beast
Aladdin
The Lion King

Right Answer:
The Lion King

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads