Verdant Vegetable Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Broccoli
Corn
Green Bean
Eggplant

Right Answer:
Corn

Q 2. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Cabbage
Mustard Greens
Kale
Lettuce

Right Answer:
Lettuce

Q 3. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Yam
Raddish
Potato
Pumpkin

Right Answer:
Potato

Q 4. WHICH OF THESE VEGETABLES HAVE THEIR OWN IMMUNE SYSTEM?

Choices:

Swiss Chard
Artichoke
Potato
Mushroom

Right Answer:
Mushroom

Q 5. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Jicama
Onion
Celery
Shallots

Right Answer:
Onion

Q 6. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Green Beans
Edamame
Limma Beans
Peas

Right Answer:
Peas

Q 7. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Zucchini
Broccoli
Cauliflower
Cabbage

Right Answer:
Cauliflower

Q 8. WHICH OF THESE VEGETABLES WAS ONCE CONSIDERED POISONOUS?

Choices:

Mushrooms
Tomatoes
Turnips
Radicchio

Right Answer:
Tomatoes

Q 9. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Green Bean
Artichoke
Snape Peas
Asparagus

Right Answer:
Asparagus

Q 10. WHAT VEGETABLE IS THIS?

Choices:

Sprouts
Cabbage
Cauliflower
Broccoli

Right Answer:
Broccoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads