Find the Fox! Quiz VideoQuizHero 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start! Can you find the fox?

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 2. Where is the fox hiding here?

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 3. Think you can spot the fox in this picture?

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 4. Where is the fox?

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 5. Find the fox!

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 6. Look carefully. Can you find the fox?

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 7. The fox is getting better at hiding. Can you spot it?

A
B
C
D

Right Answer:
E

Q 8. Where is the fox here?

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
D

Q 9. Can you spot the fox?

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
F

Q 10. Where is the fox hiding here?

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
A

Q 11. How many foxes can you find here? Type your answer in below!

Right Answer:
5

Q 12. How about here? How many foxes can you see? Type your answer in below!

Right Answer:
8

Q 13. Count the number of foxes you see here and then type your answer in below!

Right Answer:
11

Q 14. How many foxes are hidden here? Type your answer in below!

Right Answer:
12

Q 15. How many foxes are hidden in this crowd? Type your answer in below!

Right Answer:
24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads