Find The Hidden Object Video Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 2. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 3. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 4. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 5. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 9. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 10. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 11. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 12. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 14. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 15. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 16. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads