Guess The Car Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which car is this?

Choices:

Lamborghini Murcielago
Ford Mustang
Chevrolet Corvette
Dodge Charger

Right Answer:
Ford Mustang

Q 2. Which car is this?

Choices:

Ferrari 360
Cadillac Deville
Ford F-150
Toyota Corolla

Right Answer:
Ferrari 360

Q 3. Which car is this?

Choices:

Toyota Corolla
Volkswagen Golf
Honda Accord
Cadillac XLR

Right Answer:
Cadillac XLR

Q 4. Which car is this?

Choices:

Lamborghini Estoque
Lamborghini Murcielago
Porsche Carrera GT
Audi R8

Right Answer:
Porsche Carrera GT

Q 5. Which car is this?

Choices:

1979 Trans-am
Honda Civic
1975 American Motors-Pacer
Ferrari 360

Right Answer:
1975 American Motors-Pacer

Q 6. Which car is this?

Choices:

Chevrolet Corvette
Dodge Charger
Ford Mustang
Audi R8

Right Answer:
Chevrolet Corvette

Q 7. Which car is this?

Choices:

Citroen DS3
Audi A1
Mini Cooper
Fiat 500

Right Answer:
Fiat 500

Q 8. Which car is this?

Choices:

Jaguar e
Jaguar 420
Jaguar MK2
Ford Focus

Right Answer:
Jaguar 420

Q 9. Which car is this?

Choices:

Nissan Foria
Ford Focus
Nissan Maxima
Nissan Intima

Right Answer:
Nissan Intima

Q 10. Which car is this?

Choices:

Ford Mustang
Saleen S7
Ferrari Panamera
SSC Ultimate Aero

Right Answer:
Ford Mustang

Q 11. Which car is this?

Choices:

Maserati Grandturismo
SSC Ultimate Aero
Saleen S7 twin turbo
Pontiac Solstice

Right Answer:
SSC Ultimate Aero

Q 12. Which car is this?

Choices:

Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago
Ferrari Panamera
Ferrari California

Right Answer:
Lamborghini Murcielago

Q 13. Which car is this?

Choices:

Subaru legacy
Ford Focus
GMC Seirra
Subaru Exiga

Right Answer:
Subaru Exiga

Q 14. Which car is this?

Choices:

Ferrari Enzo
Dodge Charger
Lamborghini Murcielago
Ferrari California

Right Answer:
Ferrari California

Q 15. Which car is this?

Choices:

VW Golf
VW Thing
VW Passat
Ford Focus

Right Answer:
VW Thing

Q 16. Which car is this?

Choices:

VW Golf
Mazda 6
Subaru Legacy
Dodge Charger

Right Answer:
Mazda 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads