Guess the Dragon Ball Character Quiz VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Time to test your knowledge of Dragon Ball characters. Starting easy, who is depicted here in shadow form? Type your answer in below!

Right Answer:
Vegeta

Q 2. How about this fearsome figure? Type your answer in below!

Right Answer:
Tenshinhan

Q 3. Can you guess who this Dragon Ball character is? Type your answer in below!

Right Answer:
Chaozu

Q 4. How about this stoic figure? Who do you see? Type your answer in below!

Right Answer:
Yamcha

Q 5. Take a look at this quirky outline. Who could it be? Type your answer in below!

Right Answer:
Kuririn

Q 6. Time to test your knowledge of Dragon Ball characters. Starting easy, who is depicted here in shadow form? Type your answer in below!

Right Answer:
Song Goku

Q 7. Can you guess this Dragon Ball character? Type your answer in below!

Right Answer:
Oolong

Q 8. Let’s really test your Dragon Ball knowledge. If Goku entered the Hyperbolic Time Chamber and remained inside it for 62 days, how much time passed outside of the chamber? Type your answer in below!

Right Answer:
4 hours

Q 9. Riddle me this: If Piccolo = 3, Beerus = 4, Tien Shinhan = 2 and Dodoria = 5, what does Frieza equals? Type your answer in below!

Right Answer:
2

Q 10. How many Dragon Ball characters can you find in this word search? Type your answer in below!

Right Answer:
9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads