Test Your Food Knowledge Quiz QuizRiddle

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. It’s always good to know your serving size. Can you sort these items from smallest to largest?

Choices:

ABCD
BDAC
CADB
DBCA

Right Answer:
BDAC

Q 2. How about these? Sort them from smallest to largest.

Choices:

ACBD
BADC
CBDA
DABC

Right Answer:
CBDA

Q 3. One more: put these in the correct order, from largest to smallest.

Choices:

ACBD
BACD
CADB
DBCA

Right Answer:
DBCA

Q 4. One of the most versatile vegetables is the potato. Do you know where it originated from?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
D

Q 5. How about the sweet, delicious fig? Where does it originally come from?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
C

Q 6. Where does savoy cabbage originate from?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
B

Q 7. Let’s test your knowledge of international cuisine. Where would you find this hearty dish?

Choices:

Scotland
Iceland
Germany
Ukraine
Belgium
Greece

Right Answer:
Germany

Q 8. In which country would you be served this delicious meal?

Choices:

Japan
Russia
Spain
Mexico
Australia
Côte d’Ivoire

Right Answer:
Mexico

Q 9. Where does this vegetarian dish originate from?

Choices:

Pakistan
Nepal
China
Sri Lanka
South Africa
Ecuador

Right Answer:
China

Q 10. And where would you find this dish on the menu?

Choices:

Austria
Botswana
Chile
Lebanon
Papua New Guinea
New Zealand

Right Answer:
Botswana

Q 11. Butter makes everything taste better, but not only that: it is also rich in vitamins. Which vitamin is not contained in butter?

Choices:

A
B1
B2
B3
B5
B9
C
D
E
K

Right Answer:
B9

Q 12. 100 grams of which of these contains the most calories?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
C

Q 13. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Type Answer:
CAEBFD

Q Alt 13. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Type Answer:
CAEBDF

Q Alt 13-2. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Type Answer:
ACEBDF

Q Alt 13-3. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Type Answer:
ACEBFD

Q 14. Do you know what this popular dish is called? Type in its name below.

Type Answer:
Baba Ghanoush

Q 15. How about this one? Can you name this dish? Enter your answer below.

Type Answer:
Welsh Rarebit

Q 16. And what is this traditional dish called? Enter its name below.

Type Answer:
Borscht

Q 17. Which one is true?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 18. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Type Answer:
DFACEB

Q Alt 18. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Type Answer:
EFACDB

Q Alt 18-2. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Type Answer:
AFECDB

Q Alt 18-3. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Type Answer:
AFCEDB

Q 19. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Type Answer:
EDACFB

Q Alt 19. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Type Answer:
CDAEFB

Q Alt 19-2. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Type Answer:
CEADFB

Q Alt 19-3. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Type Answer:
AECDFB

Q 20. Which is the odd one out?

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads