Can You Identify These Pixelated Disney Characters? Gimmemore

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which Disney princess have we here?

Choices:

Princess Jasmin
Princess Mulan
Princess Rapunzel
Princess Ariel

Right Answer:
Princess Ariel

Q 2. This one seems almost painted. Can you guess the character?

Choices:

Merida
Pocahontas
Cinderella
Tiana

Right Answer:
Pocahontas

Q 3. You only get seven guesses for this one:

Choices:

Belle
Snow White
Nala
Peter Pan

Right Answer:
Snow White

Q 4. Here’s a hint: She’s almost there!

Choices:

Moana
Tiana
Megara
Anastasia

Right Answer:
Tiana

Q 5. Can you name the film this lady stars in?

Choices:

Tangled
Sleeping Beauty
Alice in Wonderland
The Hunchback of Notre Dame

Right Answer:
The Hunchback of Notre Dame

Q 6. Those colors seem familiar. Who’s this?

Choices:

Ariel
Mushu
Merida
Anna

Right Answer:
Merida

Q 7. Is she holding something? Who do you think this is?

Choices:

Rapunzel
Cinderella
Elsa
Sleeping Beauty

Right Answer:
Rapunzel

Q 8. Can you spot the famous lady in this one?

Choices:

Jasmine
Moana
Pocahontas
Belle

Right Answer:
Belle

Q 9. And what about this one…can you make it out?

Choices:

Tiana
Ariel
Belle
Jasmine

Right Answer:
Jasmine

Q 10. And finally, can you identify this hero?

Choices:

Esmerelda
Belle
Mulan
Megara

Right Answer:
Mulan

Q 11. Disney villains have gathered together to make a potion, with Ursula, Maleficent, The Evil Queen, and Dr. Facilier each adding a different ingredient. When the potion is finished, there is 1/4 of the bat blood left, 1/3 of the knotgrass, 1/2 of the moonstone and 5/8 of the unicorn hair. Maleficent used the most. The Evil Queen used the least. Dr. Facilier used more than Ursula. Who used the moonst
Choices:

Dr. Facilier
Maleficent
The Evil Queen
Ursula

Right Answer:
Ursula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads