Among Us Tasks QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THIS TASK.

Choices:

Chart Course
Garbage Disposal
Align Engine Output
Buy Beverage

Right Answer:
Align Engine Output

Q 2. NAME THIS TASK.

Choices:

Align Telescope
Assemble Artifact
Inspect Sample
Measure Weather

Right Answer:
Align Telescope

Q 3. NAME THIS TASK.

Choices:

Enter ID Code
Process Data
Measure Weather
Repair Drill

Right Answer:
Repair Drill

Q 4. NAME THIS TASK.

Choices:

Measure Weather
Record Temperature
Enter ID Code
Inspect Sample

Right Answer:
Record Temperature

Q 5. NAME THIS TASK.

Choices:

Buy Beverage
Clear Asteroids
Clean O2 Filter
Assemble Artifact

Right Answer:
Assemble Artifact

Q 6. NAME THIS TASK.

Choices:

Buy Beverage
Inspect Sample
Reboot Wifi
Process Data

Right Answer:
Buy Beverage

Q 7. Can you fill in the gap?

Choices:

Insert Keys
Reboot Wifi
Measure Weather
Monitor Tree

Right Answer:
Reboot Wifi

Q 8. NAME THIS TASK.

Choices:

Process Data
Prime Shields
Open Waterways
Garbage Disposal

Right Answer:
Process Data

Q 9. NAME THIS TASK.

Choices:

Fix Wiring
Fuel Engines
Calibrate Distributor
Insert Keys

Right Answer:
Calibrate Distributor

Q 10. NAME THIS TASK.

Choices:

Empty Garbage
Clear Asteroids
Clean O2 Filter
Chart Course

Right Answer:
Chart Course

Q 11. NAME THIS TASK.

Choices:

Divert Power
Prime Shields
Measure Weather
Empty Chute

Right Answer:
Prime Shields

Q 12. NAME THIS TASK.

Choices:

Reboot Wifi
Record Temperature
Open Waterways
Enter ID Code

Right Answer:
Open Waterways

Q 13. NAME THIS TASK.

Choices:

Clean O2 Filters
Clear Asteroids
Divert Power
Empty Chute

Right Answer:
Clean O2 Filters

Q 14. NAME THIS TASK.

Choices:

Chart Course
Align Telescope
Clear Asteroids
Divert Power

Right Answer:
Clear Asteroids

Q 15. NAME THIS TASK.

Choices:

Measure Weather
Reboot Wifi
Divert Power
Record Temperature

Right Answer:
Divert Power

Q 16. NAME THIS TASK.

Choices:

Fix Wiring
Fill Canisters
Empty Garbage
Inspect Sample

Right Answer:
Empty Garbage

Q 17. NAME THIS TASK.

Choices:

Enter ID Code
Empty Chute
Divert Power
Align Telescope

Right Answer:
Enter ID Code

Q 18. NAME THIS TASK.

Choices:

Empty Chute
Assemble Artifact
Fill Canister
Monitor Tree

Right Answer:
Fill Canister

Q 19. NAME THIS TASK.

Choices:

Fix Wiring
Divert Power
Inspect Sample
Measure Weather

Right Answer:
Fix Wiring

Q 20. NAME THIS TASK.

Choices:

Fix Wiring
Measure Weather
Empty Chute
Fix Weather Node

Right Answer:
Fix Weather Node

Q 21. NAME THIS TASK.

Choices:

Inspect Sample
Insert Keys
Enter ID Code
Empty Chute

Right Answer:
Insert Keys

Q 22. NAME THIS TASK.

Choices:

Inspect Sample
Monitor Tree
Clean O2 Filter
Fill Canisters

Right Answer:
Inspect Sample

Q 23. NAME THIS TASK.

Choices:

Enter ID Code
Divert Power
Fill Canisters
Fuel Engines

Right Answer:
Fuel Engines

Q 24. NAME THIS TASK.

Choices:

Record Temperature
Measure Weather
Monitor Tree
Process Data

Right Answer:
Measure Weather

Q 25. NAME THIS TASK.

Choices:

Monitor Tree
Measure Weather
Record Temperature
Empty Garbage

Right Answer:
Monitor Tree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads