Find My Wrong Shape VideoQuizHero

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Take a look at our first cute critter! Can you find the shape that’s wrong?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 2. Which shape is wrong?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. Try not to get distracted by this lovable mouse! Can you spot the wrong shape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. How about here? Can you spot the shape that’s wrong?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 5. Which shape is the odd one out?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 6. Which shape is different here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. Can you identify the wrong shape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. Think you can spot the different one?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 9. See if you can spot the different shape!

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 10. Take a look! Which shape is wrong?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 11. Can you see the wrong shape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 12. Which shape is the wrong one?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 13. Look closely! Can you find the wrong shape?

Choices:

       

A                                                   B

       

C                                                    D

       

E                                                     F

 

Right Answer:

E

Q 14. See if you can spot the wrong shape here!

Choices:

         

A                                                    B

         

C                                                     D

         

E                                                      F

 

Right Answer:

C

Q 15. Last one! Which shape is the wrong one?

Choices:

         

A                                                     B

           

C                                                      D

           

E                                                       F

Right Answer:

F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads