Name This Disney Movie QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Lion King
The Little Mermaid
Hercules
Beauty and the Beast

Right Answer:
The Lion King

Q 2. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Mulan
Hercules
The Little Mermaid
Aladdin

Right Answer:
Hercules

Q 3. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Anastasia
Tangled
Mulan
The Princess and the Frog

Right Answer:
The Princess and the Frog

Q 4. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Hunchback of Notre Dame
Treasure Planet
Peter Pan
Anastasia

Right Answer:
Treasure Planet

Q 5. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Little Mermaid
Frozen
Tangled
Beauty and the Beast

Right Answer:
Tangled

Q 6. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Pocahontas
Lilo & Stitch
Moana
Tarzan

Right Answer:
Pocahontas

Q 7. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Hercules
The Hunchback of Notre Dame
Beauty and the Beast
Tarzan

Right Answer:
Tarzan

Q 8. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Snow White and the Seven Dwarfs
Cinderella
Fantasia
Alice in Wonderland

Right Answer:
Cinderella

Q 9. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Cinderella
Frozen
Tangled
The Princess and the Frog

Right Answer:
Frozen

Q 10. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Little Mermaid
Hercules
Beauty and the Beast
Anastasia

Right Answer:
Anastasia

Q 11. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Lilo & Stitch
Mulan
Moana
Aladdin

Right Answer:
Lilo & Stitch

Q 12. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Big Hero 6
Toy Story
Meet the Robinsons
Peter Pan

Right Answer:
Meet the Robinsons

Q 13. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Bolt
Toy Story
Zootopia
Big Hero 6

Right Answer:
Bolt

Q 14. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Wreck-It Ralph
Big Hero 6
Meet the Robinsons
Bolt

Right Answer:
Wreck-It Ralph

Q 15. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Zootopia
Chicken Little
Bolt
Dumbo

Right Answer:
Chicken Little

Q 16. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Bolt
Tarzan
The Jungle Book
Aladdin

Right Answer:
Aladdin

Q 17. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Aristocats
Robin Hood
The Fox and the Hound
Lady and the Tramp

Right Answer:
The Aristocats

Q 18. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Lilo & Stitch
Moana
Pocahontas
Mulan

Right Answer:
Moana

Q 19. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Finding Nemo
Fantasia
Moana
Zootopia

Right Answer:
Finding Nemo

Q 20. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Bolt
The Jungle Book
Chicken Little
Zootopia

Right Answer:
Zootopia

Q 21. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Brother Bear
The Jungle Book
Tarzan
Home on the Range

Right Answer:
Brother Bear

Q 22. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Monsters, Inc.
Wreck-It Ralph
Lilo & Stitch
Moana

Right Answer:
Monsters, Inc.

Q 23. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Cinderella
The Little Mermaid
Lady and the Tramp
The Lion King

Right Answer:
The Little Mermaid

Q 24. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Anastasia
Cinderella
Snow White and the Seven Dwarfs
Sleeping Beauty

Right Answer:
Sleeping Beauty

Q 25. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Alice in Wonderland
Sleeping Beauty
Snow White and the Seven Dwarfs
Cinderella

Right Answer:
Alice in Wonderland

Q 26. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Alice in Wonderland
Peter Pan
Cinderella
Snow White and the Seven Dwarfs

Right Answer:
Peter Pan

Q 27. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Pinocchio
Peter Pan
Fantasia
Bambi

Right Answer:
Pinocchio

Q 28. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Toy Story
Meet the Robinsons
Big Hero 6
Wreck-It Ralph

Right Answer:
Big Hero 6

Q 29. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Atlantis: The Lost Empire
The Jungle Book
Robin Hood
Treasure Planet

Right Answer:
Atlantis: The Lost Empire

Q 30. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Mulan
Bambi
Snow White and the Seven Dwarfs
Pocahontas

Right Answer:
Snow White and the Seven Dwarfs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads