Ultimate Minecraft QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHO IS THE DEVELOPER OF MINECRAFT?

Choices:

Mojang
Sandbox
Big Fish
Epic Games

Right Answer:
Mojang

Q 2. WHO CREATED MINECRAFT?

Choices:

Steve Jobs
Bill Gates
Mojang Mineo
Markus Persson

Right Answer:
Markus Persson

Q 3. NAME THIS MOB.

Type Answer:
Enderman

Q 4. NAME THIS MOB.

Choices:

Mobile
Mobot
Monster
Model

Right Answer:
Mobile

Q 5. NAME THIS MOB.

Choices:

Guardian
Endermite
Villager
Golem

Right Answer:
Golem

Q 6. NAME THIS MOB.

Choices:

Ocelot
Creeper
Guardian
Zombie

Right Answer:
Creeper

Q 7. NAME THIS MOB.

Type Answer:
Skeleton

Q 8. WHICH OF THE MATERIALS BELOW CAN NOT BE MADE INTO ARMOR?

Choices:

Stone
Diamond
Leather
Wood

Right Answer:
Wood

Q 9. WHAT TOOL IS USED TO MINE STONES AND ORES?

Choices:

Sword
Shovel
Axe
Pickaxe

Right Answer:
Pickaxe

Q 10. WHAT SHOULD YOU USE TO GATHER WATER AND LAVA?

Choices:

Bucket
Cup
Glass
Rod

Right Answer:
Bucket

Q 11. WHAT IS THE NAME OF THE ALTERNATE WORLD WHERE YOU CAN TRAVEL TO?

Choices:

The Upside Down
The Nether
The Jumper
The Void

Right Answer:
The Nether

Q 12. WHAT DO ZOMBIES DROP?

Choices:

Brains
Money
Bones
Rotten Flesh

Right Answer:
Rotten Flesh

Q 13. WHAT DO SKELETONS DROP?

Choices:

Brains
Food
Bones
Leather

Right Answer:
Bones

Q 14. HOW DO YOU MAKE A LARGE CHEST?

Choices:

Buy them.
Put two chests next to each other.
Put 4 chests next to each other.
Throw a chest on top of another one.

Right Answer:
Put two chests next to each other.

Q 15. TRUE OR FALSE: YOU CAN PLAY SURVIVAL MODE IN MINECRAFT.

Choices:

True
False

Right Answer:
True

Q 16. HOW MANY GAME MODES CAN YOU PLAY?

Choices:

2
3
4
5

Right Answer:
5

Q 17. WHAT MODE IS SIMILAR TO SURVIVAL BUT THE DIFFICULTY LEVEL IS PERMANENTLY SET TO ‘HARD’?

Choices:

God
Survival 2
Hardcore
Spectator

Right Answer:
Hardcore

Q 18. WHAT MODE ALLOWS YOU TO CLIP THROUGH BLOCKS AND SEE OTHERS BUT YOU ARE INVISIBLE TO OTHER PLAYERS?

Choices:

Spectator
Survival
Hardcore
Creative

Right Answer:
Spectator

Q 19. TRUE OR FALSE: THERE IS SNOW IN MINECRAFT.

Choices:

True
False

Right Answer:
True

Q 20. WHAT IS THE MAXIMUM ENCHANTMENT LEVEL?

Choices:

20
40
50
30

Right Answer:
30

Q 21. HOW MANY EYES OF ENDER DO YOU NEED FOR THE END PORTAL?

Choices:

5
13
10
12

Right Answer:
12

Q 22. HOW MANY WOOL DO YOU NEED TO CRAFT A BED?

Choices:

1
3
2
4

Right Answer:
3

Q 23. HOW MUCH GUNPOWDER DO YOU NEED TO CRAFT TNT?

Choices:

2
3
5
4

Right Answer:
5

Q 24. HOW MANY PAPER DO YOU NEED TO CRAFT A BOOK?

Choices:

1
2
3
4

Right Answer:
3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads