Who’s that Pokémon? QuizDiva 3

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Growlithe
Arcanine
Ninetales
Magmar

Right Answer:
Arcanine

Q 2. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Fearow
Pidgeotto
Lugia
Ho-oh

Right Answer:
Ho-oh

Q 3. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Slaking
Metagross
Aggron
Dragonite

Right Answer:
Slaking

Q 4. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Meltan
Electabuzz
Metang
Magnezone

Right Answer:
Metang

Q 5. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Sceptile
Infernape
Lucario
Zigzagoon

Right Answer:
Lucario

Q 6. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Gengar
Darkrai
Houndour
Murkrow

Right Answer:
Darkrai

Q 7. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Psyduck
Golduck
Diglett
Ducklett

Right Answer:
Ducklett

Q 8. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Goodra
Dragonair
Rayquaza
Charizard

Right Answer:
Goodra

Q 9. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Infernape
Incineroar
Delphox
Blaziken

Right Answer:
Incineroar

Q 10. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Pikachu
Minun
Plusle
Mimikyu

Right Answer:
Mimikyu

Q 11. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Delcatty
Dhelmise
Delphox
Jolteon

Right Answer:
Dhelmise

Q 12. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Meltan
Magmar
Meganium
Magikarp

Right Answer:
Meltan

Q 13. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Seaking
Sceptile
Stakataka
Starmie

Right Answer:
Stakataka

Q 14. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Rillaboom
Rapidash
Blaziken
Slakoth

Right Answer:
Rillaboom

Q 15. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Pidgeot
Fearow
Pidgeotto
Corviknight

Right Answer:
Corviknight

Q 16. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Octillery
Obstagoon
Metagross
Remoraid

Right Answer:
Obstagoon

Q 17. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Sirfetch’d
Smeargle
Sandslash
Sandile

Right Answer:
Sirfetch’d

Q 18. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Aggron
Solrock
Teddiursa
Hydreigon

Right Answer:
Hydreigon

Q 19. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Sawk
Medicham
Kingler
Kubfu

Right Answer:
Kubfu

Q 20. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Dragapult
Dragonair
Dragonite
Salamance

Right Answer:
Dragapult

Q 21. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Spearow
Gible
Gabite
Dratini

Right Answer:
Gible

Q 22. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Golem
Golurk
Goldeen
Golduck

Right Answer:
Golurk

Q 23. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Houndour
Heatran
Happiny
Honedge

Right Answer:
Honedge

Q 24. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Aegislash
Gigalith
Duraludon
Doduo

Right Answer:
Duraludon

Q 25. WATCH THE VIDEO AND ANSWER THE QUESTION

Choices:

Milcery
Miltank
Minun
Muk

Right Answer:
Milcery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads