Catch the Pokémon Quiz VideoQuizHero

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Think you can catch Pikachu? Type your answer in below!

Right Answer:
A3

Q 2. Can you find the Pokémon in this picture? Type your answer in below!

Right Answer:
B1

Q 3. Look closely and catch the Pokémon! Type your answer in below!

Right Answer:
A3

Q 4. Think you can spot the Pokémon? Type your answer in below!

Right Answer:
B4

Q 5. Where is the Pokémon hiding? Type your answer in below!

Right Answer:
C4

Q 6. Where is the Pokémon hiding here? Type your answer in below!

Right Answer:
D1

Q 7. Think you can catch the Pokémon? Type your answer in below!

Right Answer:
C3

Q 8. Where’s the Pokémon hiding in this picutre? Type your answer in below!

Right Answer:
D3

Q 9. Where’s the Pokémon here? Type your answer in below!

Right Answer:
B4

Q 10. Can you catch the Pokémon here? Type your answer in below!

Right Answer:
C1

Q 11. How many Pokémon are hiding in this picture? Type your answer in below!

Right Answer:
4

Q 12. How about here? How many Pokémon are hiding? Type your answer in below!

Right Answer:
6

Q 13. How many Pokémon are hiding here? Type your answer in below!

Right Answer:
6

Q 14. Find all the Pokémon here! How many are there? Type your answer in below!

Right Answer:
7

Q 15. Look closely! How many Pokémon are hiding here? Type your answer in below!

Right Answer:
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads